Hyr Hindsengården

Hindsengården höst

Hindsengården – Värnamo scoutkårs lägergård

Denna anläggning har ett underbart läge direkt vid sjön Hindsen utanför Värnamo. Huvudbyggnaden består av 5 mindre rum med 4 bäddar i vardera och 2 större rum med 8 bäddar i vardera (endast våningssängar). Dessutom finns det två mindre hus med 3 bäddar i varje (totalt ca 40 bäddar).

Kök med diskmaskin, spis/ugn (2), kyl/frys (2/1), mikro. Fullutrustat kök med porslin för ca 60 personer.

Stort allrum med öppen spis (ved ingår). 4 badrum med 1 WC, 1 handfat och 1 dusch i vardera, stor veranda, vinterbonat, rullstolsanpassat. Ej husdjur

Bastu och el ingår. 4 kanoter kan hyras. Grillplats, tomt på 250 m², privat läge med bara 2 grannar . Fin badstrand 25 m. Närmaste stad och affär i Värnamo ca. 7 km.

Se fler bilder på Hindsengården här >>

Priser 2018: Skolåret
Halvdag: 500 kr (endast för skolklasser, 08.00-14.00)
Dag: 1600 kr (08.00-20.00)
Dygn: 3000 kr
Veckohyra 22000kr upp till 20personer.
Personer utöver dessa betalar 500kr/person.

Under högsäsong (sommarlovet ca 18 juni -20 aug):
Vänligen kontakta uthyraren för prisinformation

Tänk på att förberedelser ska ingå i hyrestiden.

För att få hyra lokalerna måste du ha fyllt 25 år.

*När det är skolklasser eller evenemang där majoriteten av gruppen är under 20 år kräver vi att förälder/ledare i föreningar/lärare hyr, ansvarar och närvarar under hyrestiden.

Om du vill hyra lokalen kontakta Katarina Henriksson som är den som ansvarar för uthyrning av vår lokal, via e-post varnamo.scoutkar@gmail.com