Vill du bli scout?

 

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.
I Scouterna får du prova på nya saker. I den lilla gruppen, patrullen, får du nya kompisar och öva på att leda dig själv och andra. I Scouterna blir du redo för livet.

När kan jag bli scout?
Du börjar med familjescouting, och sedan blir du spårarscout, upptäckarscout, äventyrarscout och utmanarscout. Ledare kan du vara hela livet. Gå med i vår kår och testa scouting. Du är välkommen när som helst på terminen att komma på ett möte och testa scouting. Kontakta en av avdelningarna så kan de berätta mer och ni kan komma överens om när det passar.

För att gå med i vår scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.